Luchthaven Taxi Almere

 

Luchhavenvervoer

 
Ontspannen aan uw vakantie of zakenreis beginnen.

Omdat wij alleen met luxe personenen auto's werken, dit ook voor luchthavenvervoer, vervoeren wij geen groepen personen. Wij vervoeren maximaal 4 personenen per voertuig inclusief normale bagage.

Wij vinden dat, als u op vakantie gaat of aan een zakelijke reis begint hier zonder zorgen en uitgerust aan moet kunnen beginnen. Een "busje" is volgens onze normen dan niet toepasbaar.

De prijs is per voertuig of u nou alleen reist of met meerdere personen, de prijs blijft het zelfde. Ook zijn meerder ophaaladressen mogelijk.

U kunt ons ook boeken om u te komen halen van uw reis, als wij u ook hebben gebracht dan krijgt u een korting op de retourrit. U dient deze dan wel vooraf te voldoen bij de chauffeur. Deze neemt dan ook de vluchtgegevens met u door om u weer te kunnen ophalen.

Op bijvoorbeeld "Shiphol" kan onze chauffeur u ontvangen bij het meetingpoint herkenbaar aan de rood/witte blokken. De chauffeur die u naar "Shiphol" heeft gereden komt u ook weer halen. U ziet dan weer een herkenbaar gezicht.

Enkele spelregels voor vervoer: De prijs is per taxi voor maximaal 4 personen enkelerit. Te voldoen bij einde van de rit.

Bij een retourboeking krijgt u een een korting op de totaalprijs u dient deze vooraf of bij de chauffeur voor aanvang van de rit te voldoen.

Wij gaan uit van normale bagage, normaal kan de bagage voor 4 personen mee in een luxe grote auto dus 1  normale koffer per persoon en wat handbagage. Wij zijn niet aansprakelijk als uw bagage niet past door zeer grote koffers.

 

Wij vervoeren u naar de alle luchthaven binnen Europa voor van te voren vastgestelde prijzen. Wij doen dit ook vanuit de regio enkele voorbeeld plaatsen zijn  Lelystad, Laren, Diemen, Naarden, Bussum, Harderwijk, Huizen, Eemnes, Hilversum maar alles is bespreekbaar.

ACTIE PRIJS  € 45,- ritprijs Almere-Schiphol

 

 

Enkele voordelen om u door ons te laten vervoeren:

  • Niet nadenken over uw eigen auto aangaande parkeerkosten en een mogelijke lege accu bij terugkomst.
  • Geen stress van te voeren maar u rustig en ontspannen laten vervoeren.
  • Wij vervoeren u in een comfortabele personen auto zodat u alvast een vakantie gevoel krijgt, of uitgerust aan uw werkbezoek kan beginnen.
  • Wij zorgen ervoor dat u optijd aanwezig bent op de luchthaven van uw vertrek, afhankelijk van uw bestemming is dit meestal 2 of 3 uur voor vertrek.
  • U wordt netjes afgezet zodicht mogelijk bij de vertrek terminal ( afhankelijk van regelgeving terplaatse )
  • Bij een retourrit wordt u opgehaald op een van te voren afgesproken vaste en herkenbare plek u dient wel uw vlucht gegevens door te geven aan de chauffeur ivm de planning, de chauffeur die u heeft gereden komt u ook weer halen hij neemt alles van te voren met u door.    
        

 Op de pagina tarieven vind u enkele voorbeelden er zijn te veel luchthaven in Europa om alle tarieven hier te vermelden als u ons daarover mailt krijgt u van ons een prijsopgave. Deze prijzen gelden bij reservering 48 uur of meer van te voren.

Luchthaven Taxi Almere de vervoerder voor uw luchthavenvervoer zakelijkvoervoer en VIP vervoer.

 


 


Voor vlucht informatie klik op het betreffende vliegveld
Duitsland
- Weeze - Airport
- Dortmund - Airport
- Duësseldorf - Airport
- Frankfurt - Airport
- Frankfurt - Hahn Airport
- Hamburg - Airport
- Hannover - Airport
- Keulen - Bonn Airport
- Münster - Osnabrück Airport
België
- Antwerpen - Deurne Airport
- Brussel - Zaventem Airport
- Brussel Zuid - Charleroi Airport
- Liege - Airport
- Kortrijk - Wevelgem Airport
- Oostende - Brugge Airport
Nederland
- Amsterdam - Schiphol Airport
- Rotterdam - Rotterdam Airport
- Eindhoven - Eindhoven Airport

 

Wij vervoeren u ook vanuit een andere regio naar de Europese luchthaven tegen een van te voren afgesproken tarief zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

De tarieven voor Airportservice zijn gebaseerd op rechtstreeks vervoer van één ophaaladres naar het gekozen vliegveld.

Wij hopen van u een opdracht te mogen ontvangen maar wensen u nu al een goede rit en vlucht.