Luchthaven Taxi Almere

 

VIP vervoer

 

 

Ook voor speciaalvervoer kunt u bij ons terecht, wij hebben dit onderverdeeld in zakelijkvervoer en in VIP vervoer.

U kunt bij ons terecht voor VIP vervoer, daarbij te deken aan CEO's of "Captain off industry" van grote multinationals of artiesten, maar ook elke andere voor u belangrijk persoon of personen vervoeren wij als VIP.

Zowel voor VIP als zakelijkvervoer wordt u gereden in een luxe personenauto. Wij gebruiken alleen Chrysler 300C en de Mercedes E320. Voor zeer speciale gelegenheden is een Mercedes S klasse mogelijk, dit is op aanvraag.

Wij doen VIP vervoer uitsluitend met luxe personenvoertuigen daar wij van mening zijn dat een VIP niet in een busje thuis hoort. Wenst u dit toch dan is dit mogelijk op aanvraag.

Wij halen en brengen uw VIP van elke locatie in Europa. Wij kunnen indien u dit wenst ook een hotel reserveren.

Wij halen en brengen uw VIP naar elke locatie in Europa tegen een vooraf overeengekomen tarief. Wij kunnen uw VIP ook de hele dag of langer begeleiden indien u dit wenst.

Wij werken ook op contract basis zodat u verzekert bent van vervoer op de juiste plaats en datum, wij streven ernaar om de diensten altijd te laten uitvoeren door de zelfde chauffeur zodat u deze bekend is met de wensen van u ondernemening.

Onze chauffeur/ begeleider spreekt minimaal 3 talen en is professioneel opgeleid inclusief BHV/EHBO en verhoogde rijvaardigheidstraning dit is zeker nodig bij VIP vervoer.

U kunt vanzelfsprekend betalen op rekening dit na controle van kredietwaardigheid. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. De voorwaarden vind u hier