Luchthaven Taxi Almere

 

Straattaxi

Luchthaven Taxi Almere is het bedrijf dat voor u klaarstaat om u snel, comfortabel en veilig te brengen naar de bestemming van uw keuze, zoals het station, theater of gewoon voor een ritje naar het centrum.

Ook is de taxi een goed alternatief om u vanuit het uitgaansleven veilig naar huis te brengen.

Dit kan al voor  10,- binnen Almere, indien minimaal 1 uur van te voren telefonisch besteld. Dit is een speciaal tarief.

als je dus met 4 mensen rijd kost het je in principe maar 2,50 per persoon binnen heel Almere.

Deze aanbieding is alleen geldig tussen 08:00 en 20:00 uur en per reservering.

Onze taxi's rijden zeven dagen per week, op bestelling. Uiteraard beperkt ons vervoersgebied zich niet tot de regio Almere.                                                                                 

Ook nationaal en internationaal kunnen wij u tegen zeer scherpe tarieven van dienst zijn. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengenWij proberen een snelle service te verlenen maar bij drukte wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven.

Nog beter is het als u vooraf kunt reserveren, telefonisch of per e-mail. Dan kunnen wij uw rit inplannen en bent u zeker van snel, probleemloos en comfortabel vervoer.

Voor ritten over langere afstanden is het mogelijk interessante prijsafspraken te maken. Maar ook voor stadsritten.

Wat wij niet doen is taxi in de vorm van ophalen uit een cafe of discotheek midden in de nacht. Wat wij wel doen is als u in een restaurant heeft gegeten en u toch liever met de taxi naar huis gaat dan met eigen vervoer.

Dit ook voor andere uitgaans gelegenheden zoals theater of anders.

Maar ook dit niet in de nacht wel in de late avonduren tot 1:00 uur.